My's vardag i ord.

Senaste inläggen

Av My Christensen - 8 oktober 2014 20:52

Jag vet inte om jag har sagt detta tidigare, men om jag inte har gjort det så skriver jag det här nu, det kan hända att där står en del ord fel stavat i min blogg, men det är inget att håna eller kränka någon en för det, för jag har faktiskt skrivsvårigheter så nu hoppas jag att ni har lite mer förståelse, kom ihåg att det gör inte mig till en sämre människa för det!

Alla är vi människor, och vi alla förtjänar att bli respekterade, accepterade, älskade och omtyckta för den vi är och inte den som mänskligheten och världen vill att man ska vara!

Av My Christensen - 8 oktober 2014 20:44

Vill först be om ursäkt för dåligt bloggande den senaste tiden, men verkligen inte haft orken för har oftast gått och lagt mig efter jag har kommit hem om kvällarna sen om dagarna innan man har jobbat har man spenderat all tid med sin älskade son <3

Har varit ledig i tre hela dagar nu, efter ha jobbat i tolv dagar i sträck, helt imponerad på mig själv som har klarat av det, trots att jag har varit sjuk och samtidigt så fruktansvärt trött, men imorgon är det tillbaka till verkligheten för då väntas det jobb igen.

Pratade med en läkare för några dagar sedan om mitt mående och det visade sig tydligen att jag har gått in i väggen, dom ville sjukskriva mig men jag vägrade och vägrade gå dit för då hade dom gjort det och jag hade förlorat för mycket för att vara sjukskriven ifrån jobb, så nejtack!

Idag har jag även fått klippa min fina son som blev så stor i ansiktet, mammas stora kille! <3

Annars har det hänt en del, trots att man har spenderat mer tid på jobb känns det som än hemma.
Saknar all tid med min fina familj, speciellt att somna tillsammans och äta mål ihop, men sånt händer väl få gånger nu när man jobbar båda två.

Hoppas alla har det bra & mår bra, så nu ska jag själv gå och ställa mig i köket och poppa popcorn och kolla på efterlyst när det börjar, ha en underbar onsdagskväll alla
& var rädda om varandra och er själva!
<3

Av My Christensen - 8 oktober 2014 11:57

Säljes 5 kronor plagget, de mesta är i 36-38 väldigt litet en del, sen finns där byxor i storlek 40 samt en del är i 146-150!
Vill gärna bli av med det så fort som möjligt, finns i klippan och kan tyvärr bara lämna ut det i klippan och inte ta mig någonstans så finns i Klippan!

Av My Christensen - 27 september 2014 21:54

Grattis världens finaste pojkvän! <3

 

Efter två veckors provanställning så fick du äntligen fast jobb igår!

 

Jag är så otroligt stolt och glad för din skull!

Du har kämpat och sökt så många jobb, och äntligen nu har det gett turen med sig, skönt för dig att slippa alla sysselsättningar som kommunen är duktiga eller arbetsförmedlingen med är duktiga på att sätta människor på!

Men nu har du ett fast jobb med fast lön - vilket som måste kännas underbart för dig!

 

Grattis ännu en gång världens finaste pojkvän, jag älskar dig så otroligt mycket och du betyder allt för mig, hoppas du blev glad för rosorna och chockeladen och drycken du fick mötas av när du kom hem igår.

Du är bäst, glöm aldrig det hjärtat! 

 

Jag älskar dig!

Av My Christensen - 17 september 2014 20:37
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av My Christensen - 17 september 2014 09:45

Fast jag känner mig mer död än levand, och finns inte ord för trött och dåligt jag mår, men jag kämpar på ändå.
Önskar er en trevlig onsdag.
<3

Av My Christensen - 14 september 2014 12:38

Hej underbara bloggläsare.
Hoppas allt är bra med er, och tänkte även påminna er att idag är det sista dagen på fyra år du kan rösta, så glöm inte hjälp till att påverka Sverige och vårt samhälle.
Jag är inte den för jag är vän med alla och inte deras syn på saker och ting, men tycker man ska läsa på innan man röstar.

Annars här hemma sitter man just nu framför barnkanalen med min älskade son, om några få timmar så kallar faktiskt jobb, så blir att njuta och mysa med tiden som är kvar innan jobb kallar, åh som man saknar dessa stunder med sin fina familj när man jobbar så mycket som man gör men vad gör man inte för sin älskade familj som älskar högst av allt ska ha det bra.
<3
Önskar alla en underbar söndag och glöm nu inte RÖSTA, FÖR JUST DIN RÖST ÄR VIKTIG.

Av My Christensen - 13 september 2014 23:24

- Torsdags: så jobbade jag kvällen, men innan dess var jag och min kära pojkvän och handlade hem saker på netto, efter det så lunchade vi ihop innan jag skulle jobba, så jobbade kväll då med, underbart med jobb och pengarna man tjänar in.

- Fredags: Var ledig hela dagen, så hade en underbar dag tillsammans med min älskade son och vi åkte även iväg för att skulle ordna min telefon, så ska tillbaka på måndag igen men hade det underbart, fick umgåtts några timmar med min fina vän Jasmine också och hennes kille, sedan på kvällen så umgicks vi alla tillsammas.

-Lördag som det är idag: Haft en underbar familjeförmiddag idag med mina pojkar, sedan kallade jobbet nu i eftermiddags, haft min första stängning på jobb idag helt själ, det gick rätt så bra och det hoppas jag de andra tycker.
Nu snart kallar sängen för jag är trött som bara den och varit det hela dagen, så ni får sova så gott och hoppas er lördag har varit underbar. :)

Ändra språket på bloggen?

En liten presentation om mig.


Hallå du!
Namnet på denna skånska tjej är My och är 22år gammal,bor i Skåne tillsammans med min son och min pojkvän.
Jag har nyligen blivit arbetslös, så nu söker man jobb som bara den.
Vill ni veta något mer så är det bara fråga & använd ert namn!

Fråga mig, gärna något!

1 besvarad fråga

- En stor del av livet.

  - Min älskade mormor & morfar!   

Kalender för varje månad.

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

- Min andra halva.

  - Min älskade pojkvän!   

Sök i bloggen, lättare att hitta!

Gästbok - skriv gärna i den.

- Livets mening!

  - Min älskade son!   

År för år, månad för månad.

Kategorier för inläggen.

Arkiv för varje år & månad.

Senaste nyskrivna inläggen

Besöksstatistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se